NA SKRÓTY REPERTUAR ŁÓDZKICH KIN REPERTUAR TEATRÓW KALENDARZ SPORTOWCA INFORMATOR KONCERTOWY

Chcesz wesprzeć Plastra? Wpłać na utrzymanie naszego serwera.

https://www.facebook.com/dietetyknowezycie

Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • To wydarzenie minęło.

Słodka Konferencja

26 stycznia 2020 | 10:00 - 18:00

Konferencja poświęcona zdobywaniu wiedzy w rozwoju biznesu tortowego,
odbędzie się 26 stycznia 2020 roku w Łodzi w hotelu Ambasador. Wydarzenie już
wzbudza duże zainteresowanie zarówno uczestników jak i osób, które zgłaszają swoją
gotowość do wystąpienia w roli specjalisty – prelegenta z tej branży.
Pomysłodawczynią tego wydarzenia jest Urszula Stępniak, właścicielka znanej
pracowni cukierniczej Słodki Muffin w Warszawie. Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir
Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni, która o swojej pasji i historii
opowiadała zarówno w Pytaniu na śniadanie, TVN Style, jak również na swoich
webinarach i wyzwaniach online, na które zapisują się tysiące osób.
Na scenie dla wieloosobowej publiczności Ula będzie gościć: Joannę Peplińską
specjalistę w temacie Technologii żywności i żywienia człowieka, Joannę Sławińską
trenera mentalnego, Martę Teterycz (HEACCP Wspomagamy Gastronomię) oraz
Magdę Sadowską (specjalistkę w marketingu online) oraz prelegentów z branż
ubezpieczeniowych i dotacji unijnych.
Jest to pierwsze wydarzenie w Polsce skierowane do osób, które chcą zajmować się
słodkim biznesem. W czasie wydarzenia specjaliści z branży przekażą uczestnikom
swoją wiedzę i doświadczenie w tematach, które w biznesie tortowym są niezbędne.
Dzięki udziale w konferencji uczestnicy dowiedzą się jak przygotować pracownię do
odbioru odpowiednich instytucji, jak się ubezpieczyć, jakie są wymogi pracy
z żywnością, jak się nastawić do takiej pracy by czerpać z niej radość mimo sytuacji
kryzysowych, jak się wypromować.
Korzyści dla uczestników to przede wszystkim zdobyta wiedza oraz:
– cały dzień wypełniony prelekcjami specjalistów ze słodkiej branży, którzy
podzielą się wiedzą w dziedzinach potrzebnych do rozwoju tego biznesu
– rozmowy z osobami, które zajmują się cukiernictwem
– możliwość nawiązania relacji biznesowych z przedsiębiorcami
– historie i doświadczenia osób, które pracują z pasją w tym obszarze
– obecność firm z branży
Wyjątkowość tego wydarzenia, to kwestia podejścia pomysłodawczyni do
uczestników. Nie narzuca z góry tematów specjalistom. Pyta społeczność
zgromadzoną wokół branży pracowni tortowych jakie tematy są im obecnie
najbardziej potrzebne. Na podstawie takiej wiedzy przygotują razem z ekspertami
kompleksową dawkę wiedzy dla uczestników, by Ci wyszli z gotowymi przepisami na
rozwój swoich słodkich biznesów. I osiągnęli wymarzone efekty.

Szczegóły

Data:
26 stycznia 2020
Godzina:
10:00 - 18:00
Kategoria Wydarzenie:
Wydarzenie Tagi:

Miejsce wydarzenia

Hotel Ambasador
Piłsudskiego 29
Łódź, łódzkie Polska
+ Google Map

ZOSTAWIĆ KOMENTARZ

*