Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

  • To event minęło.

Restaurant Week

17 października 2018 - 31 października 2018

DESTYNACJA RESTAURACJA! Weź udział w największym i najpopularniejszym wydarzeniu kulinarnym!

Podróżujemy, aby jeść. Jemy, aby podróżować. O podróżowaniu przez jedzenie można napisać książkę. Albo wybrać się w kulinarną podróż, która czeka na nas tuż za rogiem. Pozwolić smakom zabrać się na wybrany koniec świata. To dzięki restauracjom możemy natychmiast spełniać marzenia o dalekich kulinarnych podróżach. Wybierzmy się w nie razem z biurem podróży Restaurant Week – smaki najdalszych i bliższych zakątków świata są tylko jedno kliknięcie od Ciebie! Destynacja Restauracja!

DZIEL SIĘ I WYGRYWAJ. Weź udział w konkursie zdjęciowym i wygraj:
✈️ Rejs LOT Polish Airlines do Włoch i kolację w Massimo Bottura – Osteria Francescana (najlepszej restauracji świata z trzema gwiazdkami Michelin Guide), dzięki marce Grundig.
✈️ Kolację w Los Angeles i rejs LOT Polish Airlines do USA.
🍽 Jeden z trzech blenderów sportowych SM7680 marki Grundig.
🍽 Każdego dnia dwuosobową rezerwację na Festiwal!
Wystarczy wybrać się na Restaurant Week i wrzucić zdjęcie zgodnie z instrukcją czekającą w restauracji.

ZASADY FESTIWALU:
REZERWACJE ONLINE! Festiwalowe menu i restauracje na www.RestaurantWeek.pl.
NAJLEPSZE RESTAURACJE! Starannie wybrane wyjątkowe i najbardziej autorskie restauracje.
TRZYDANIOWE DOŚWIADCZENIA RESTAURACYJNE! Popisowe menu festiwalowe: przystawka, danie główne, deser.
FESTIWALOWA CENA 49zł! Najlepsza okazja na poznanie ze znajomymi nowych smaków, kuchni i restauracji!
ÓSMY GOŚĆ GRATIS! Przy rezerwacji 8-osobowe stolika, płacisz tylko za siedmiu Gości!
CZAS REZERWACJI! Wasz czas to 90 minut. Po nim będą już czekać następni Goście. To równe szanse na wymarzone doświadczenia restauracyjne dla każdego.

Lista restauracji uczestniczących w Festiwalu dostępna na stronie www.RestaurantWeek.pl.

Oficjalnym koktajlem festiwalowym jest Martini Tonic. Podawany z tonikiem Kinley.

Kropla Délice to oficjalna woda Festiwalu Restaurant Week. Jej kompozycja składników mineralnych, idealne nagazowanie oraz elegancka butelka doskonale łączą się z kunsztem festiwalowych dań serwowanych przez najlepszych Szefów Kuchni.

Kolację w najlepszej restauracji świata zjesz dzięki marce Grundig, twórcy idei #RespectFood opierającej się o filozofię zero-waste. Jej ambasadorem jest Massimo Bottura, Szef Kuchni, właściciel Osteria Francescana i pomysłodawca projektu non-profit Food for Soul.

Sponsor Wydarzenia: Martini
Woda festiwalowa: Kropla Délice
Partner kulinarny: Grundig
Partner logistyczny: DPD
Partner lotniczy: LOT Polish Airlines
Partner muzyczny: TIDAL
Partnerzy: Kinley, KinAds
Patroni: Vogue Polska, Clear Channel Poland, Kuchnia+, Food Service, F5, Onet, Jastrzab Post, Co Jest Grane24, Natemat.pl, KUKBUK, NOIZZ.pl, Chillizet

Szczegóły

Start:
17 października 2018
Koniec:
31 października 2018
Wydarzenie Category:
Wydarzenie Tagi:
,