NA SKRÓTY – REPERTUAR ŁÓDZKICH KIN – REPERTUAR TEATRÓW – KALENDARZ SPORTOWCA – INFORMATOR KONCERTOWY
Chcesz wesprzeć Plastra? Wpłać na utrzymanie naszego serwera.

- To wydarzenie minęło.
Wystrzałowa impreza karnawałowa
3 lutego | 19:30 - 23:30
Już 3 lutego (piątek) od 19:30 zapraszamy Was na wyjątkowa imprezę karnawałowa! 
Tego wieczoru nie zabraknie pysznego jedzenia i dobrej atmosfery! Zabawę prowadzi DJ (ten sam co na imprezie andrzejkowej)

Tego wieczoru nie zabraknie pysznego jedzenia i dobrej atmosfery! Zabawę prowadzi DJ (ten sam co na imprezie andrzejkowej)
MENU KARNAWAŁOWE
I DANIE CIEPŁE
– Krem z zielonych szparagów, crème fraiche, orkisz ekspandowany
– Eskalopki z polędwiczek wieprzowych z grillowanym pomidorem i serem mozzarella
– Gratin z ziemniaków i batatów, sos z palonego czosnku na metaxie, brukselka, puree z marchwi
lub
– Eskalopki z wędzonego tofu z grillowanym pomidorem i mozzarellą (V)
– Gratin z ziemniaków i batatów, sos z palonego czosnku na metaxie, brukselka, puree z marchwi

– Krem z zielonych szparagów, crème fraiche, orkisz ekspandowany
– Eskalopki z polędwiczek wieprzowych z grillowanym pomidorem i serem mozzarella
– Gratin z ziemniaków i batatów, sos z palonego czosnku na metaxie, brukselka, puree z marchwi
lub
– Eskalopki z wędzonego tofu z grillowanym pomidorem i mozzarellą (V)
– Gratin z ziemniaków i batatów, sos z palonego czosnku na metaxie, brukselka, puree z marchwi

– Bogracz jagnięco- wieprzowy
lub
– Ratatouille (V)

– Żurek z jajkiem
ZIMNA PŁYTA
– Rolada z kaczki z bakaliami
– Schab wolno pieczony faszerowany musem chrzanowo- grzybowym pod delikatnym auszpikiem
– Rostbef na różowo z rukolą i sosem cezar Indyk w maladze z brzoskwinią
– Troć marynowana w cytrusach na selekcji sałat
– Deska ryb wędzonych w naszej wędzarni
– Deska serów i wędlin dojrzewających
– Śledź z Bornholmu
– Śledź po królewsku z migdałami w białym winie (wytrawny)
– Pasztet vege z ciecierzycą (V)
– Sałatka vege z rzodkiewką daikon (V)
– Sałatka z grillowaną polędwicą, piklowaną śliwką i świeżymi warzywami z dipem miodowo- musztardowym oraz sosem balsamico
– Rolada z kaczki z bakaliami
– Schab wolno pieczony faszerowany musem chrzanowo- grzybowym pod delikatnym auszpikiem
– Rostbef na różowo z rukolą i sosem cezar Indyk w maladze z brzoskwinią
– Troć marynowana w cytrusach na selekcji sałat
– Deska ryb wędzonych w naszej wędzarni
– Deska serów i wędlin dojrzewających
– Śledź z Bornholmu
– Śledź po królewsku z migdałami w białym winie (wytrawny)
– Pasztet vege z ciecierzycą (V)
– Sałatka vege z rzodkiewką daikon (V)
– Sałatka z grillowaną polędwicą, piklowaną śliwką i świeżymi warzywami z dipem miodowo- musztardowym oraz sosem balsamico
(V) wegetariańskie z produktami odzwierzęcymi- nabiał, jaja

– Tiramisu
– Klasyczna panna cotta z musem z czerwonych owoców
– Sernik
– Ciasto kruche z owocami i bezą włoską

– Napoje zimne wody mineralne, soki, napoje gazowane kolorowe
– Kawa, kawa z mlekiem, espresso
– Herbata w wersji podstawowej (Dilmah)

– Wino domu jedna karafka 1 litr na parę
albo
– Wódka czysta 0,5 litra na parę oraz 200 ml cytrynówki domowej na parę
Przy grupie powyżej 8 osób dodajemy dodatkowo 1 litr domowej cytrynówki dla całej grupy.
Koszt za osobę: 220 zł, przy płatności GOTÓWKĄ do 15.01.2023r. koszt 200 zł/ os
*Konieczność wyboru alkoholu i dań w dniu (rezerwacji) zakupu imprezy.
*Konieczność wyboru alkoholu i dań w dniu (rezerwacji) zakupu imprezy.

ul. Piotrkowska 295, Łódź