Od 9 do 11 listopada organizatorzy Festiwalu Dobrego Smaku kolejny raz zapraszają na Smakowanie Niepodległości – dania z gęsiny i desery z jabłek. W tym roku w akcji bierze udział 23 restauracji z Łodzi, Pabianic i Aleksandrowa Łódzkiego.

INAUGURACJA FESTIWALU
8 XI / Book&Cook / godz. 19:00

Inauguracja jesiennej edycji Festiwalu Dobrego Smaku zapowiada się ciekawie. Spotykamy się w Book&Cook w Łodzi na degustację polskich potraw, w tym gęsiny, którą przygotuje Wiesław Bober, szef kuchni Wzorcownia w pabianickiej Fabryce Wełny. Gościem specjalnym wieczoru będzie Karol Okrasa.

Lista restauracji znajduje się w mapce poniżej:

PODZIEL SIĘ
POWIĄZANE POSTY
logo_SOHF
Sieradz Open Hair Festival 2014 – informacje
festiwal_17_baner3464x1606-cmyk
XVIII Festiwal Nauki, Techniki i Sztuki w Łodzi
logo_rdo2
Recykling daje owoce

ZOSTAWIĆ KOMENTARZ

*