Od 9 do 11 listopada organizatorzy Festiwalu Dobrego Smaku kolejny raz zapraszają na Smakowanie Niepodległości – dania z gęsiny i desery z jabłek. W tym roku w akcji bierze udział 23 restauracji z Łodzi, Pabianic i Aleksandrowa Łódzkiego.

INAUGURACJA FESTIWALU
8 XI / Book&Cook / godz. 19:00

Inauguracja jesiennej edycji Festiwalu Dobrego Smaku zapowiada się ciekawie. Spotykamy się w Book&Cook w Łodzi na degustację polskich potraw, w tym gęsiny, którą przygotuje Wiesław Bober, szef kuchni Wzorcownia w pabianickiej Fabryce Wełny. Gościem specjalnym wieczoru będzie Karol Okrasa.

Lista restauracji znajduje się w mapce poniżej:

PODZIEL SIĘ
POWIĄZANE POSTY
andels
Otwarty Dzień Ślubny w andel’s Hotel Łódź
12509401_876800465766827_573045441073998243_n
Konkurs piosenki Se-ma-for Muzeum Animacji
logopu
Przestrzeń Umysłu – IV Festiwal Kultury Buddyjskiej

ZOSTAWIĆ KOMENTARZ

*