Konferencja poświęcona zdobywaniu wiedzy w rozwoju biznesu tortowego, odbędzie się 26 stycznia 2020 roku w Łodzi w hotelu Ambasador. Wydarzenie już wzbudza duże zainteresowanie zarówno uczestników jak i osób, które zgłaszają swoją gotowość do wystąpienia w roli specjalisty – prelegenta z tej branży.

Pomysłodawczynią tego wydarzenia jest Urszula Stępniak, właścicielka znanej pracowni cukierniczej Słodki Muffin w Warszawie. Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni, która o swojej pasji i historii opowiadała zarówno w Pytaniu na śniadanie, TVN Style, jak również na swoich webinarach i wyzwaniach online, na które zapisują się tysiące osób.

Na scenie dla wieloosobowej publiczności Ula będzie gościć: specjalistę w temacie Technologii żywności i żywienia człowieka, Joannę Sławińską trenera mentalnego, Martę Teterycz (HEACCP Wspomagamy Gastronomię), Magdę Sadowską (specjalistkę w marketingu online), Agnieszkę Danowską (specjalistkę o d PR i komunikacji w branży cukierniczej).  

Jest to pierwsze wydarzenie w Polsce skierowane do osób, które chcą zajmować się słodkim biznesem. W czasie wydarzenia specjaliści z branży przekażą uczestnikom swoją wiedzę i doświadczenie w tematach, które w biznesie tortowym są niezbędne.

Dzięki udziale w konferencji uczestnicy dowiedzą się jak przygotować pracownię do odbioru odpowiednich instytucji, jak się ubezpieczyć, jakie są wymogi pracy z żywnością, jak się nastawić do takiej pracy by czerpać z niej radość mimo sytuacji kryzysowych, jak się wypromować.

Korzyści dla uczestników to przede wszystkim zdobyta wiedza oraz:

  • cały dzień wypełniony prelekcjami specjalistów ze słodkiej branży, którzy podzielą się wiedzą w dziedzinach potrzebnych do rozwoju tego biznesu
  • rozmowy z osobami, które zajmują się cukiernictwem
  • możliwość nawiązania relacji biznesowych z przedsiębiorcami
  • historie i doświadczenia osób, które pracują z pasją w tym obszarze
  • obecność firm z branży

Wyjątkowość tego wydarzenia, to kwestia podejścia pomysłodawczyni do uczestników. Nie narzuca z góry tematów specjalistom. Pyta społeczność zgromadzoną wokół branży pracowni tortowych jakie tematy są im obecnie najbardziej potrzebne. Na podstawie takiej wiedzy przygotują razem z ekspertami kompleksową dawkę wiedzy dla uczestników, by Ci wyszli z gotowymi przepisami na rozwój swoich słodkich biznesów. I osiągnęli wymarzone efekty.

Zapraszamy również firmy do współpracy przy tym wydarzeniu.

PODZIEL SIĘ
POWIĄZANE POSTY
_MG_1935
Świąteczna Giełda Płyt Winylowych w Radio Łódź
fds_70
7. Festiwal Dobrego Smaku – informacje
projekt_tla_v1
Festiwal Nauki, Techniki i Sztuki 2011 – informacje

ZOSTAWIĆ KOMENTARZ

*