DSC_2035_DxO

W niedzielę, 13 marca o godz. 19 w Wytwórni rozpocznie się koncert formacji Raz Dwa Trzy. Mamy dla Was dwa podwójne zaproszenia na to wydarzenie.

Wystarczy, że wyślecie maila na adres konkurs@plasterlodzki.pl. W temacie maila wpiszecie “Raz Dwa Trzy”, w komentarzu napiszecie dlaczego chcecie bilety. Zabawę zakończymy 10 marca o godz. 22, powiadomimy o wygranej drogą mailową. Zaproszenia otrzymają najciekawsze maile.

Biorąc udział w konkursie znasz jego regulamin

konkurs zakończony, zaproszenia otrzymały osoby, których maile rozpoczynają się od freede… i betty…

Ich utwory mają niesamowitą zdolność pobudzania do rozmowy, otwierają umysł i rozwiązują język. Razem przeszli długą drogę przez wiele nurtów i stylistyk, od jarocińskiej sceny, po studio im. Agnieszki Osieckiej. Stale imponują wrażliwością, spostrzegawczością i dystansem. Zespół Raz Dwa Trzy odwiedzi Wytwórnię 13 marca. Przy Łąkowej 29 będzie świętował 25-lecie istnienia.

Zespół powstał ćwierć wieku temu, a od 20 lat w niezmienionym składzie nagrywa i koncertuje w kraju i za granicą.

Skład:
Adam Nowak – gitara, śpiew                                       
Grzegorz Szwałek – pianino el. , akordeon
Jacek Olejarz – perkusja
Jarek Treliński – gitara elektryczna, akustyczna
Mirek Kowalik – gitara basowa, kontrabas

Dyskografia:
Jestem Polakiem -1991
To ja -1992Cztery – 1994Sufit – 1995
Niecud – 1998
Muzyka z talerzyka – 2000
Złota kolekcja – 2001
Czy te oczy mogą kłamać – 2002
Trudno nie wierzyć w nic – 2003
Raz,Dwa,Trzy – Młynarski – 2007
Skądokąd – 2010
Raz, Dwa, Trzy – Dwadzieścia – 2010

PODZIEL SIĘ
POWIĄZANE POSTY
lao_che_20140322_1792661855
Lao Che w Wytwórni (zakończony)
Parada Gwiazd Telewizji TVS w Łodzi (zakończony)
300_lodz
Edyta Geppert i VASIE w Filharmonii (zakończony)

ZOSTAWIĆ KOMENTARZ

*